Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /homepages/24/d511842103/htdocs/Miltres/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/class.su-module.php on line 1195

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /homepages/24/d511842103/htdocs/Miltres/wp-content/plugins/qtranslate-x/qtranslate_frontend.php on line 497
Qui som? | Miltres

Qui som?

Miltres és una iniciativa multi-servei nascuda a principis del 2013 amb l’objectiu d’oferir creixement, consolidació de marca i posicionament per a tot tipus d’empresa.

Som professionals de l’audiovisual, la programació web, la fotografia, el disseny gràfic i el social media sempre compromesos a oferir un servei de qualitat. Realitzem projectes a nivell internacional amb especial èmfasi al mercat espanyol i britànic.

La nostra polivalència ens permet oferir servei a empreses i particulars construint un producte adaptat a les necessitats de cada client, per tal d’aportar el valor afegit que el diferenciï de la competència.

La nostra filosofia:

  • Creiem que tot negoci té la seva oportunitat a Internet
  • L’equip humà el formen persones especialitzades en cada sector
  • El compromís amb la creativitat i la qualitat és sempre present
  • Ens desplacem allà on es requereixi la nostra activitat